FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 03/01/2012

El Santos prescindeix del seu equip femení i del de futbol sala per pagar Neymar

Segons la premsa, el salari de Neymar, un dels més alts del món, ronda els 15 milions d'euros anuals, incloent-hi els contractes amb patrocinadors

Efe
1 min

Rio de JaneiroEl president del Santos, Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro, ha anunciat aquest dimarts que prescindeix dels equips de futbol femení i de futbol sala per no poder costejar-los a causa de l'alt salari de Neymar.

"Mantenir Neymar va ser un gest d'enorme gosadia (...) però té un cost. Guanyar títols encareix els salaris i és insuportable no haver de reduir els costos", ha dit el president del Santos en una roda de premsa.

El dirigent del Santos ha explicat que el finançament d'aquests dos equips depenia de la caixa del club, ja que no hi havia suficients patrocinadors donat l'escàs interès de les televisions. "Si no tanques els comptes, tornes a l'endeutament i al risc d'acabar en el descens", ha resumit abans de qualificar la decisió de "difícil".

El salari de Neymar, un dels més alts del món, ronda els 15 milions d'euros anuals, incloent-hi els contractes amb patrocinadors, segons versions de la premsa no confirmades pel club.

stats