Selecció Catalana
Esports Futbol 20/12/2010

Getafe, Almeria, Sevilla, València, Vila-real i Olimpiakòs no cedeixen els seus jugadors a la selecció catalana

Cruyff deixa Xavi fora de la llista, però encara no el descarta del tot. Si hi ha alguna baixa d'última hora els suplents seran Jordi Amat i Sergi Roberto

Albert Solé
2 min
Presentació del Catalunya-Hondures.

BarcelonaLa llista de convocats de la selecció catalana per al partit contra Hondures és la següent:

Barça: Valdés, Fontàs, Barta, Puyol, Piqué, Busquets i Bojan.

Espanyol: David García, Víctor Ruiz, Verdú, Javi Márquez, Corominas, Sergio García i Álvaro Vázquez.

Llevant: Rafa Jordá i Sergio González.

Màlaga: Francesc Arnau.

Reial Societat: De la Bella.

Atlètic de Madrid: Fran Mérida.

Osasuna: Damià Abella.

Racing: Òscar Serrano.

Johan Cruyff ha explicat que en aquesta llista de 21 jugadors no ha pogut incloure'n cap del Getafe, Sevilla, Vila-real, València, Almeria i Olimpiakòs perquè els clubs no els han permès venir, encara que els jugadors sí que volien, en especial Bruno Saltor i Joan Capdevila. Tampoc no ha pogut convocar Oleguer, Lopo i Gabri perquè tenen molèsties físiques, i Xavi, en principi, és baixa perquè descansi el seu tendó d'Aquil·les, però que d'aquí al dia 28 no descarta res. De fet, aquesta llista encara podria patir molts canvis, ja que algun altre equip es podria negar a cedir el jugador. Si això passa, però, Cruyff ja ha anunciat que Jordi Amat, de l'Espanyol, i Sergi Roberto, del Barça B, serien els primers suplents. "Però tenim la sort que tenim suficient per escollir", ha assegurat l'holandès.

Jordi Casals, el president de la Federació Catalana, per la seva banda, ha explicat que li agradaria omplir Montjuïc el dia 28 de desembre, i que creu que el partit serà prou atractiu per aconseguir-ho. De totes maneres, va admetre que entre 25.000 i 30.000 persones seria una xifra satisfactòria, i que no perdran diners si venen 10.000 entrades. El seleccionador català, però, va tornar a dir la mateixa frase que l'any passat abans del duel contra l'Argentina, i que tant va coure: "Per a la promoció de Catalunya seria una vergonya si l'estadi no estigués ple, l'excusa del preu no existeix".

stats