Reial Madrid
Esports Futbol 25/02/2011

Sergio Ramos comet un altre lapsus dient que el basquetbol i el bàsquet són esports diferents

El jugador del Reial Madrid comet una altra errada qualificant basquetbol i bàsquet com a esports diferents en una entrevista

Redacció
1 min

Barcelona"Quan era petit, a alguns dels meus amics els agradava el basquetbol i a altres el bàsquet", va dir Sergio Ramos en l'entrevista concedida ahir a Reial Madrid Televisió. Més tard es va adonar de l'errada i va matisar dient que "tots dos són el mateix esport".

Aquestes declaracions les va fer mentre era preguntat per la seva infantesa i per què va escollir el futbol quan era un nen pels carrers de Camas, el seu poble natal a Sevilla.

Recordem que Ramos va dir dimarts, després del partit davant el Lió, que estava apenat "per no haver aconseguit els tres punts" quan es tracta d'una eliminatòria a doble partit.

#SergioRamosfacts

La xarxa s'ha omplert de seguida de bromes sobre la nova frase del futbolista. El hashtag #SergioRamosfacts triomfa a Twitter amb tuits com "jo de petit jugava a futbol, a balompié o a les tres coses a la vegada. Un perfil fals de Jose Mourinho li diu al seu jugador "Uno más uno son sieteeee quién me lo iba a deciiiiir?". Es clar que una usuària reflexiona: "No sé perquè inventem tuits per #SergioRamosfacts si només amb les pífies que diu ja seria Trending Topic (tema més comentat)".

stats