Copa del Rei
Esports Futbol 05/01/2011

El Sevilla supera el Màlaga amb contundència i es classifica per als quarts de final (0-3)

Els sevillistes han guanyat amb gols de Romaric, Perotti i Luis Fabiano; i han passat ronda desrpés de superar el Màlaga per un contundent 8 a 3 en el global

Romaric (dreta) celebra el primer gol amb Martín Cáceres

MàlagaEl Sevilla, vigent campió de la Copa del Rei, no ha donat cap opció al Màlaga (0-3) i s'ha convertit en el primer equip en accedir als quarts de final de la Copa del Rei, després de superar els malaguenys per un contundent 8-3 en el global de l'eliminatòria.

Els gols de Romaric, Perotti i Luis Fabiano han certificat la classificació per la següent ronda, on els de Gregorio Manzano s'enfrontaran al guanyador de l'eliminatòria entre Vila-real i València.

El “nou” Màlaga es presentava a la Rosaleda amb els fitxatges d'Asenjo, Ignacio Camacho, Demichelis (titulars aquest dimecres) i Enzo Maresca. Els de Pellegrini han sortit molt motivats i dominant les accions a pilota aturada, però que no han acabat en gol gràcies a la bona actuació defensiva del Sevilla.

Al descans, el partit ha arribat amb empat a zero; i ja al segon temps, amb un Màlaga que s'ha vist obligat a abocar-se a l'atac per intentar remuntar l'eliminatòria, han arribat els gols sevillans. El primer, de Romaric, en un llançament de falta directa. Després, Perotti, al minut 64, sentenciava al partit. I als minuts finals, amb un Màlaga que jugava amb 10 homes per l'expulsió de Weligton, Luis Fabiano ha tancat el partit al minut 89.

Màlaga 0 – Sevilla 3

MÀLAGA: Asenjo; Sapar, Demichelis, Weligton, Mtiliga (Portillo, 56'); Eliseu, Camacho, Apoño (Maresca, 46'), Duda; Rondón i Baha (Fernández, 56').

SEVILLA: Palop; Cáceres, Alexis, Escudé, Fernando Navarro; Jesús Navas (Alfaro, 68'), Romaric (Cigarini, 78'), Zokora, Diego Capel (Perotti, 56'); Reanto i Luis Fabiano.

GOLS: 0-1 (51') Romaric. 0-2 (64') Perotti. 0-3 (89') Luis Fabiano.

ÀRBITRE: Villanueva Iglesias (col·legi gallec). Targetes grogues als locals Demichelis (54'), Gaspar (70') i Eliseu (86'); i al visitant Fernando Navarro (81'). Expulsió per doble groga a al local Weligton (50' i 73').

ESTADI: La Rosaleda, uns 12.000 espectadors.