Esports Futbol 04/09/2011

Wesley Sneijder defensa José Mourinho: "Enmig d'un partit poden passar moltes coses"

El migcampista holandès, al qual es va vincular amb el Manchester United o el Manchester City, ha explicat que el tècnic portuguès li va recomanar que es quedés a l'Inter de Milà

1 min
Wesley Sneijder, amb la selecció holandesa.

El migcampista holandès Wesley Sneijder, al qual es va vincular amb el Manchester United o el Manchester City, ha explicat que el tècnic portuguès José Mourinho li va recomanar que es quedés a l'Inter de Milà.

"Té un cor nerazzurro. Sempre m'ha dit que em quedés (a l'Inter)", ha explicat Sneijder en una entrevista publicada avui pel diari La Gazzetta dello Sport.

Mourinho i Sneijder van coincidir a l'Inter de Milà en la temporada 2009-2010, en què l'equip va aconseguir el triplet en guanyar la Lliga de Campions, el Campionat Italià i la Copa d'Itàlia.

Sneijder va elogiar, a més, el tècnic portuguès dient que és "el número 1, fins i tot ara, després dels últims incidents amb el Barcelona".

"Jo el defenso, enmig d'un partit poden passar moltes coses", ha assegurat l'holandès, que ha afirmat que està segur que Mourinho es penedeix de la seva agressió al segon entrenador blaugrana, Tito Vilanova. Tot i així, Sneijder ha precisat que el tècnic lusità "no ho confessarà mai".

stats