Hèrcules
Esports Futbol 15/01/2011

L'Sporting agafa aire a costa de l'Hèrcules (2-0)

Barral, als 30 segons de partit, ha anotat el gol més ràpid d'aquesta temporada; i el jugador del filial Nacho Cases ha marcat el definitiu 2-0 a la mitja hora de joc

Redacció
2 min

GijónL'Sporting ha aconseguit escapar de la zona de descens -almenys de moment- després de guanyar l'Hèrcules al Molinón (2-0) en un partit on els asturians han aconseguit el gol més ràpid de la jornada -Barral, als 30 segons de joc-.

El partit no podia començar millor pels de Preciado, ja que en la primera jugada del partit, una combinació entre Diego Castro i Canella ha acabat amb una centrada que Barral ha rematat al fons de la porteria.

L'Sporting estava jugant a un bon nivell, pressionant la sortida de la pilota i entrant per les bandes; però el seu domini ha anat minvant a costa d'un Hèrcules que s'ha fet amb el control de l'esfèrica. Els alacantins han tingut algunes bones ocasions, la més clara de Trezeguet, però no han pogut superar la porteria de Cuéllar.

Tot el contrari del Sporting. A la mitja hora de joc, el jugador del filial Nacho Cases ha rebut una pilota a la frontal i, amb un xut ajustat al pal, ha marcat el segon dels asturians.

La segona part s'ha desenvolupat, majoritàriament, al mig del camp. L'Sporting dominava i l'Hèrcules tenia molts problemes per treure la pilota. Esteban Vigo ha decidit fer entrar Drenthe, però ni tan sols d'aquesta manera s'ha creat més joc ofensiu; i els de Manolo Preciado han pogut guanyar amb certa comoditat, onze jornades després.

Sporting 2 – Hèrcules 0

SPORTING: Cuéllar, Lora, Iván Hernandez, Gregory, Canella: Eguren, Rivera, Nacho Cases; De las Cuevas (Ayoze, 55'), Diego Castro (Jorge, 90') i Barral.

HÈRCULES: Calatayud, Cortés, Rodríguez, Parnarot, Peña, Tote (Cristian, 64'), Friztler (Kiko, 46'), Abel Aguilar, Sendoa (Drenthe 62'), Valdez i Trezeguet.

GOLS: 1-0, (1') Barral. 2-0 (30') Nacho Cases.

ÀRBITRE: Clos Gómez: Targetes grogues a Diego Castro (26'), Barral (27'), Trezeguet (45'), Rodríguez (47'), Cortés (51'), Nacho Cases (57'), Pamarot (58') i Drenthe (90')

ESTADI: El Molinón, uns 17.000 espectadors.

stats