LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 05/04/2011

Txigrinski rep una rèplica humorística de la 'Pilota d'or'

El Fòrum Manolo Clares, una agrupació de seguidors barcelonistes, ha donat la seva "pilota d'or" a l'ucraïnès Dmitro Txigrinski

Redacció
1 min
Dimitro Xigrinski

BarcelonaEl central ucraïnès Dmitro Txigrinski, exjugador del FC Barcelona, ha rebut aquest migdia una rèplica de la 'Pilota d'Or' per part del 'Fòrum Manolo Clares', una agrupació de seguidors barcelonistes que van instaurar aquest guardó, en clau humorística, fa quinze anys.

"Ha fet la mateixa cara que ens va fer Louis van Gaal quan li vam lliurar el premi fa anys. Li hem lliurat la 'Pilota d'or' i la placa que acredita aquest premi", ha comentat el líder d'aquest col·lectiu d'aficionats blaugrana, Ramon Oriol.

El guardó a Txigrinski de la rèplica en xocolata de la pilota d'or que ara lliuren conjuntament la FIFA i la revista 'France Football' correspon a la temporada passada, quan el central encara era jugador del Barcelona.

"Però aquesta temporada el van traspassar a corre-cuita al Xakhtar Donetsk i no vam poder lliurar-li el premi", ha precisat Ramon Oriol.

El ja jugador del Xakhtar ha rebut impassible el guardó de xocolata a la porta de l'hotel on s'allotja el club ucraïnès, el qual s'enfrontarà demà a les 20:45 hores contra el Barcelona al Camp Nou, en el partit corresponent a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Aquest col·lectiu irreverent de blaugranes porta el nom de Manolo Clares, un davanter centre del Barcelona de l'època de Cruyff com a jugador, a mitjan dels anys setanta. Un dels actes 'importants' de la història d'aquest col·lectiu, se subratlla des de la penya, va ser la 'beatificació' de Clares.

El primer guanyador de la 'Pilota d'Or' del Fòrum Manolo Clares va ser l'exporter Carlos Busquets, pare de l'actual jugador del FC Barcelona, Sergio Busquets.

stats