Lliga de Campions
Esports Futbol 04/04/2012

'The Times': "Mira qui està esperant si els nois de Stamford Bridge guanyen aquesta nit"

La premsa anglesa explica com una mala notícia per al Chelsea la classificació per a les semifinals del Barça, i recorda "l'explosiva semifinal" del 2009 amb el gol d'Iniesta

Efe
2 min
Messi celebra amb Cesc un dels dos gols que ha marcat

BarcelonaLa classificació del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions després de superar el Milan (3-1) és, segons la premsa britànica, una mala notícia per al Chelsea, que s'enfrontarà als blaugranes si resol avui el seu compromís amb el Benfica.

"Messi mai ha marcat contra el Chelsea, i estarà desesperat per canviar aquesta estadística en una temporada en què està trencant tots els rècords", apunta el diari sensacionalista 'The Sun', que destaca com els gols que ahir a la nit va fer el Barcelona són "males notícies per als 'blues'".

El tabloide recorda la controvertida semifinal del 2009 entre els dos equips, una ocasió en què, segons el diari, "l'àrbitre va provocar una tempesta en negar quatre penals raonables als londinencs, abans que el magnífic xut d'Andrés Iniesta en l'últim minut donés el bitllet per a la final als colossals catalans".

"Mira qui està esperant si els nois de Stamford Bridge guanyen aquesta nit", comenta el diari 'The Times' sota una fotografia en què Messi i Cesc celebren la victòria davant els italians.

El diari subratlla que, si el quadre de Roberto Di Matteo no desaprofita l'avantatge que va adquirir en el partit d'anada a Portugal (0-1), es repetirà l'"explosiva semifinal de fa tres anys".

Tot i que 'The Times' lloa l'"estil" que van mostrar ahir a la nit els de Pep Guardiola, assenyala així mateix que el joc dels blaugranes va perdre intensitat una vegada es van col·locar per davant en el marcador, la qual cosa atorga al Chelsea "alguna esperança que no són invencibles".

"Van començar a fallar passades, malgastar oportunitats i, amb tants homes compromesos en l'atac, van demostrar que també poden ser vulnerables en defensa", descriu el diari.

Per la seva banda, 'The Independent' assenyala a la portada de la seva secció esportiva que el "Barcelona espera a les semifinals, encara que el Milan es queixa que van fer trampes".

El diari destaca les paraules del milanista Zlatan Ibrahimovic després del xoc: "Ara entenc una mica millor Mourinho quan ve aquí. [El Barça] no hauria de necessitar les trampes".

"Els actuals campions espanyols van batre el Milan en una trobada controvertida en què van ser agraciats amb dos penals", descriu el rotatiu.

El diari 'The Guardian' també assenyala que Ibrahimovic "se'n va anar del Nou Camp furiós amb l'àrbitre", però destaca que el Barcelona es va convertir en el primer equip a arribar a les semifinals de la Lliga de Campions cinc vegades consecutives, i "gràcies a la màgia de Messi".

stats