Lliga de Campions
Esports Futbol 09/03/2011

El Tottenham vol rematar la feina contra el Milan

El Tottenham vol seguir gaudint del somni europeu superant una eliminatòria en la que ja parteix amb avantatge després del 0-1 de l'anada a camp contrari

Redacció
1 min
Robinho, Nesta i Pato fan broma en un entrenament del Milan

LondresEl Tottenham vol seguir gaudint del somni europeu, i accedir els quarts de final de la Champions, derrotant el Milan (20.45) en una eliminatòria en la que ja parteix amb avantatge després del 0-1 de l'anada a camp contrari.

Tot sembla indicar que l'holandès Rafael Van der Vaart tornarà al terreny de joc a White Hart Lane després de 21 de baixa per una lesió als bessons. El migcampista s'afegeix a Gareth Bale i Aaron Lennon a la llista d'altes -i es preveu que tots tres juguin d'inici.

Les esperances dels anglesos també estan posades en Jermain Defoe, qui aquest diumenge va aconseguir els primers gols a la Premier League, i que podria ser el referent atacant dels Spurs.

El Milan, d'altra banda, arriba al partit amb tots els seus futbolistes disponibles per intentar marcar el més aviat possible per capgirar l'eliminatòria. Tot i això, el gran dubte continua sent el migcampista Kevin-Prince Boateng, que no acaba de recuperar-se de la seva lesió al turmell dret.

Si finalment no es pot recuperar, el seu lloc l'ocuparia Aleksander Merkel. El kazakh, de 19 anys, jugaria a la banda esquerra del mig del camp acompanyat de Seedorf i Flamini.

stats