València
Esports Futbol 29/11/2010

Unai Emery, molt satisfet perquè el València és cada vegada més sòlid en els partits a Mestalla

Emery desitja que el Reial Madrid (futur rival dels valencianistes en lliga) es cansi molt durant el clàssic; i desitja que els dos euqips capdavanters perdein punts

Redacció
1 min

ValènciaUnai Emery, entrenador del València, ha assegurat que el seu equip s'ha trobat un rival amb opcions de victòria, però ha valorat el fet que els seus homes siguin “cada cop més sòlids a casa”.

El valencianista ha explicat que “excepte contra el Reial Madrid i el Barça, hi ha igualtat i les diferències depenen de detalls. Tot i que a priori semblis superior, els partits s'igualen i per guanyar-los convé demostrar aquesta qualitat. Si no ho fas, qualsevol et pot crear problemes i pots perdre. I el partit d'avui ha tingut aquesta dificultat i l'hem superada”. És per això que Emery ha destacat que en partits com aquest “s'estableixin les bases per propers enfrontaments”.

Emery també ha explicat que veurà el partit de demà entre Madrid i Barça amb l'objectiu d'analitzar els blancs (futur rival dels valencianistes en lliga). Per l'entrenador, el millor seria que els dos equips perdessin punts; i en especial, que el Reial Madrid es cansi “molt” durant el clàssic.

stats