València CF
Esports Futbol 20/12/2010

Unai Emery titlla la llista d'errades arbitrals de José Mourinho de "proposta ploranera"



Emery ha respost quan se li ha recordat la presentació per part de José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, d'una llista amb les errades de l'àrbitre

Redacció
1 min
Unai Emery es desespera des de la banda.

ValènciaUnai Emery, entrenador del València, ha assegurat avui en roda de premsa que la presentació d'una nota amb les errades arbitrals en contra d'un equip suposa una “proposta ploranera".


Emery ha respost així quan se li ha recordat la presentació per part de José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, d'una llista amb les errades de l'àrbitre en contra del seu equip durant el transcurs del partit davant el Sevilla d'ahir.



“Nosaltres tindríem raons per treure una llista amb més fulls i amb més errades. Podríem fer un nota pública de decisions que han suposat errades en contra, però això és una proposta ploranera. Els àrbitres s'equivoquen, unes vegades a favor i unes altres en contra”, ha assenyalat.



A més, Mourinho també es va referir ahir, encara que sense esmentar-ne el nom, a Emery, a qui va qualificar de “fràgil” després de les crítiques de l'entrenador del València pel fet que el tècnic portuguès se saltés el protocol habitual i parlés abans que ell en roda de premsa després del Reial Madrid-València de fa dues setmanes. “Crec que és un atreviment jutjar una persona sense conèixer-la. Jo no entraré en aquest circ", ha comentat Emery.

stats