Futbol Internacional
Esports Futbol 01/10/2011

El United i el City guanyen i continuen dominant la Premier

L'equip de Fergusson supera el Norwich (2-0) mentre el de Roberto Mancini s'imposa al Blackburn tot i la lesió de Kun Agüero a la mitja hora de joc

Ara
2 min
Sergio Kun Agüero es queixa d'un problema muscular

BarcelonaEl Manchester United i el Manchester City continuen protagonitzant el seu mà a mà particular a la Premier i colideren la classificació després de guanyar els seus respectius partits d'aquest dissabte. Els de Fergusson han superat el Norwich (2-0), mentre els de Mancini han doblegat el Blackburn tot i la lesió del Kun Agüero a la mitja hora de joc.

Empatats a 19 punts, el United es manté líder per un gol de diferència. Aquest dissabte, el campió –que ha jugat sense el porter David de Gea, suplent per un malentès en un supermercat el dia anterior– ha tingut més problemes dels previstos per derrotar un equip que ha pujat de categoria aquesta temporada. Anderson, al tram final del partit, ha aprofitat una jugada de Wayne Rooney per trencar la resistència del rival. I a tres minuts pel final, Danny Welbeck ha sentenciat el partit i ha assegurat la victòria.

Mentrestant, els homes de Mancini s'han sobreposat a la polèmica d'aquesta setmana –sobre la presumpta negativa de Tevez de jugar– i també a la lesió de Kun Agüero, que s'ha retirat a la mitja hora de joc per un problema muscular.

El City s'ha avançat contra el Blackburn a l'inici del segon temps amb un xut d'Adam Johnson, i tres minuts després Balotelli deixava el partit mig sentenciat amb el segon gol. Nasri, després d'una jugada de combinació amb Silva, ha fet el tercer, i Stefan Savic ha culminat la golejada.

D'altra banda, el Newcastle ha guanyat el Wolverhampton (1-2) i una setmana més s'ha confirmat com a l'equip revelació del campionat, mentre el Liverpool s'ha imposat al camp de l'Everton (1-2) en el derbi local.

L'Aston Villa continua sense conèixer la derrota i aquest dissabte ha superat el Wigan de Robert Martínez (2-0), i el Sunderland i el West Bromwich han empatat a 2.

Aquest diumenge es tancarà la setena jornada de lliga amb els partits Bolton-Chelsea, Fulham-Queens Park Rangers, Swansea-Stoke i Tottenham-Arsenal.

stats