PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/05/2011

El Vila-real s'assegurarà la Champions si aconsegueix vèncer a l'Almeria

L'objectiu del Vila-real passa per guanyar en un camp on mai ho ha fet des de l'arribada de l'equip andalús a Primera: hi ha perdut en les últimes tres visites

Redacció
1 min
El jugador del Mallorca Cendrós lluita amb el del Vila-real Català.

BarcelonaEls castellonencs tenen davant l'Almeria l'oportunitat d'assegurar-se la Lliga de Campions al camp de los Juegos Mediterráneos si aconsegueixen la victòria.

L'objectiu del Vila-real passa per guanyar en un camp on mai ho ha fet des de l'arribada de l'equip andalús a Primera. Les seves últimes tres visites a l'estadi dels andalusos van acabar amb derrotes.

El tècnic Juan Carlos Garrido no pot comptar amb els lesionats Gonzalo Rodríguez i Ángel López, a més del porter suplent Juan Carlos Sánchez, que pateix una gastroenteritis, però, per altra banda, sí que té a la seva disposició el lateral Joan Capdevila, que torna després de complir un partit de sanció a Mallorca.

L'equip inicial del qual disposarà Garrido a Almeria s'acostarà força a l'onze que utilitzava al començament de la Lliga i que per lesions i problemes físics no va poder utilitzar últimament.

Aquest cop els groguets confien en el fet que l'Almeria ja estigui matemàticament descendit, per la qual cosa la victòria podria ser més accessible i tindrien via lliure a la Lliga de Campions

L'Almeria, que està passant un dels seus pitjors moments a Primera Divisió després de perdre els últims set partits de Lliga i vol canviar la seva mala ratxa davant del Vila-real tot i l'escassa motivació, llevat de l'honor i la dignitat.

El tècnic de l'Almeria, Roberto Olabe, recupera Piatti i Jakobsen, que no van poder jugar a Getafe per sanció, però perd Crusat en un partit que, com els anteriors, només serveix per mirar cap al futur, amb jugadors joves per a la temporada que ve.

stats