FUTBOL
Esports Futbol 11/05/2011

Valdano i Mourinho reobren antigues ferides

El secretari general del Madrid aplaudeix que l'entrenador s'hagi “apartat” per “rebaixar el soroll”. El portaveu del tècnic contesta poc després que “Valdano s'equivoca” i que Mourinho “es prepara per fer soroll en el moment oportú”

Redacció
1 min
Valdano mira fixament Mourinho el dia de la seva presentació.

BarcelonaEnemics íntims. Aquesta és la relació que des de pràcticament l'inici de la temporada han mantingut el director general del Reial Madrid, Jorge Valdano, i l'entrenador del club blanc, José Mourinho. Aquest dimarts, després del partit que els blancs van guanyar al Bernabéu davant el Getafe, Valdano va explicar que “Mourinho s'ha apartat” de la primera línia mediàtica i ha deixat que sigui el seu segon, Aitor Karanka, qui comparegui a les rodes de premsa, per “rebaixar el soroll que hi ha al seu voltant”. Ràpidament el portaveu del tècnic portuguès, Eladio Paramés, ha respost a l'argentí: "Valdano és el portaveu del club, però no de Mourinho”, ha dit Paramés. “S'enganya rotundament quan diu que s'ha apartat per rebaixar el soroll. Mourinho es prepara per fer soroll en el moment oportú i parlarà en el futur", ha advertit el portaveu de Mou.

Mourinho i Valdano ja van protagonitzar fa uns mesos una guerra que va acabar amb les demandes del portuguès perquè l'argentí no acompanyés l'equip en els desplaçaments ni entrés al vestidor. La pau de conveniència que tots dos mantenen des d'aleshores sembla haver-se trencat amb aquest nou enfrontament. El nom de Fernando Hierro ja sona com a successor de Valdano a la direcció general del club. L'argentí, però, només ha explicat que "no s'ha obert aquest debat a dins del club".

stats