Esports Futbol 30/08/2012

El València haurà de superar Bayern, Lilla i BATE Borissov al grup F de la Champions

Els valencianistes es tornaran a veure les cares amb el subcampió de l'any passat, que ja els va vèncer a la final del 2001

Ara
1 min
Franck Ribéry celebra l'1-0 contra el Reial Madrid a l'Allianz Arena

BarcelonaEl sorteig de la Champions celebrat aquest dijous al Fòrum Grimaldi de Mònaco ha col·locat el València CF al grup F de la Champions. Els seus rivals seran el Bayern, el Lilla i el BATE Borissov.

FC Bayern:

Els bavaresos han jugat dues finals de la Champions en els últims tres anys i les han perdudes totes dues, contra l'Inter el 2010 i contra el Chelsea el 2012. Els alemanys enceten un nou projecte amb el fitxatge més car de la Bundesliga: Javi Martínez, de l'Athletic Club, per qui han pagat 40 milions d'euros.

OSC Lilla:

Tot i haver guanyat la lliga francesa fa dues temporades, els francesos s'hauran de sobreposar a la pèrdua de la seva gran estrella, Eden Hazard. L'equip de Rudi Garcia intentarà aconseguir el seu primer triomf europeu per sumar-lo a les tres lligues i les sis copes de França que ostenta a la sala de trofeus.

BATE Borissov:

El campió de Bielorússia encadena la seva segona participació a la Champions després d'enfrontrar-se l'any passat al Viktoria Plzen, el Milan i el Barça a la fase de grups. Donar la campanada i assolir per primer cop les eliminatòries serà l'objectiu del modest conjunt de l'est.

El calendari d'enfrontaments, a més, serà el següent:

Jornada 1 (19 de setembre)

Bayern - València

Lilla - BATE

Jornada 2 (2 d'octubre)

València - Lilla

BATE - Bayern

Jornada 3 (23 d'octubre)

BATE - València

Lilla - Bayern

Jornada 4 (7 de novembre)

València - BATE

Bayern - Lilla

Jornada 5 (20 de novembre)

BATE - Lilla

València - Bayern

Jornada 6 (5 de desembre)

Lilla - València

Bayern - BATE

stats