València
Esports Futbol 16/01/2011

El València no falla contra el Deportivo i continua en zona de Lliga de Campions (2-0)

L'equip xe no cedeix a les pressions de l'Espanyol i supera el Deportivo, a casa, en un partit que tot i el domini local no s'ha decantat fins als minuts finals

Mathieu supera Sanabria.

ValènciaDos gols del francès Jeremy Mathieu i Pabo Hernández, a la part final del partit, han deixat els tres putns a Mestalla en un partit on el València ha estat superior; i que permet al quadre valencià acabar la jornada en posició de Champions.

Els primers minuts han estat marcats per la igualtat de forces entre els dos equips, amb intercanvi d'aproximacions per part d'uns i altres, però sense arribar a crear ocasions clares de gol.

A partir del minut 20 el València s'ha fet amo i senyor del partit, i el Depor tan sols ha donat senyals de vida a l'inici de la segona meitat. Els locals ho provaven però no aconseguien arribar amb perill a la porteria gallega, gràcies a una bona defensa de l'equip de Lotina. Els xe eren superiors, però no prou com per merèixer anar per davant.

Tant és així que la primera gran ocasió no ha arribat fins al minut 50, quan Lassad ha rematat a porteria després d'un contraatac, però Guaita ha pogut desviar a corner. Ha estat un petit punt d'inflexió pel Depor, que ha tingut més presència en atac.

Al minut 67 de partit, Tino Costa ha entrat pel València, i els xe s'han fet novament amb el domini del partit. L'equip arribava amb més insistència a la porteria d'Aranzubia, i Mathieu, d'un xut creuat, ha obert el marcador a la mitja hora de la segona meitat.

El Deportivo ha buscat el gol de l'empat amb Valerón i Lopo, aquest com a davanter centre, però després d'una bona jugada de Mata, Pablo ha aconseguit marcar el definitiu 2-0 al descompte.

València 2 – Deportivo 0

VALÈNCIA: Guaita, Miguel, Stankevicius, Dealbert, Mathieu, Maduro (Tino Costa, 67'), Banega (Topal, 76'), Pablo, Mata, Vicente (Jordi Alba, 88') i Soldado.

DEPORTIVO: Aranzubia, Laure, Lopo, Aythami, Colotto, Manuel Pablo, Antonio Tomás, Juan Domínguez (Juca, 83'), Juan Rodríguez (Pablo Álvarez, 86'), Lassad (Valerón, 79') i Adrián.

GOLS: 1-0 (78') Mathiueu. 2-0 (90+3') Pablo.

ÀRBITRE: Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Targetes grogues pels locals Maduro, Pablo i Vicente; i pels visitants Aythami i Laure.

ESTADI: Mestalla, uns 40.000 espectadors.