València
Esports Futbol 02/02/2011

El jugador del València Miguel, acusat per la fiscalia de Portugal de tinència il·lícita d'armes

Els fets van tenir lloc la matinada del 26 de desembre de 2009, quan es va produir un altercat prop d'una discoteca portuguesa que va acabar amb un tiroteig

Redacció
2 min
Miguel, jugador del València

BarcelonaEl futbolista portuguès Miguel, actualment a les files del València, ha estat acusat per la fiscalia portuguesa en un cas de violència i possessió il·legal d'armes, un delicte castigat amb fins a 5 anys de presó.

Tot i que la fiscalia no ha divulgat els noms de les set persones implicades en els fets -en els que la Policía sí que ha identificat Miguel- un portaveu de la institució ha confirmat que han estat acusats formalment dels diferents delictes, entre ells segrest, robatori i tinència d'armes; segons informa l'agència EFE. D'aquests, la premsa portuguesa informa que Miguel estaria imputat en el de possessió d'armes. Sobre aquestes acusacions, ni el futbolista ni els seus representants legals han volgut fer declaracions.

Segons el ministeri Públic, els acusats “formaven part d'un grup especialment violent” i en alguns dels seus domicilis s'hi han trobat “armes de foc prohibides, punys americans, un bastó metal·lic extensible i armes de descàrrega elèctrica” que només tenien per objectiu “ser utilitzades en agressions”.

Els fets es remunten a la matinada del 26 de desembre de 2009, quan es va produir un altercat a les rodalies d'una discoteca a la localitat de Seixal -al sud de Lisboa- que va acabar amb un tiroteig.

Més enllà d'aquests fets, el grup sospitós també està acusat de violació de domicili, agressions i robatori. Els acusats, tres dels quals es troben en pressió preventiva i un altre està en arrest domiciliari; encara no tenen data pel judici.

L'agència estatal portuguesa ha explicat que la fiscalia ha intentat notificar l'acusació en repetides ocasions i sense èxit a l'ex-futbolista del Benfica i ex-internacional al seu domicili de Portugual, però l'ha processat igualment després de complir les diligències necessàries.

Segons la premsa portuguesa, a la residència de Miguel s'hi acumulen múltiples ordres judicials sense obrir relacionades amb altres processos per problemes amb hisenda.

stats