Europa League
Esports Futbol 08/03/2012

El València malbarata un 4-0 davant el PSV (4-2) i l'Athletic derrota el United a Old Trafford (2-3)

Els tres equips de la Lliga espanyola, amb tres victòries i molts gols, han fet un pas important per classificar-se als quarts de final de l'Europa League

Els jugadors del València celebren un dels gols contra el PSV

BarcelonaEl València, l'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid han fet un pas molt important en l'anada dels vuitens de final per classificar-se als quarts de final de l'Europa League, després de guanyar els seus partits i aconseguir molts gols.

El València ha encarrilat l’eliminatòria contra el PSV holandès amb un triomf per 4-2. Tot i així, el resultat no és del tot bo perquè els xe estaven 4-0 al minut 83. Víctor Ruíz, Soldado amb dos gols i Piatti han sigut els golejadors, però en set minuts al final, els xe han encaixat dos gols que compliquen la tornada a Eindhoven.

La gesta del dia l'ha protagonitzat l’Athletic Club, que s'ha endut un valuós 2-3 d’Old Trafford contra el Manchester United, gràcies als gols de Llorente, De Marcos i Muniaín. Rooney, de penal, ha evitat la desfeta anglesa sobre el temps afegit, després d'un partit brillant dels de Bielsa.

Per últim, l’Atlètic de Madrid ha deixat amb vida el Besiktas, a qui només ha pogut vèncer per 3-1 malgrat gaudir d’ocasions per golejar-lo al Calderón. Dos gols consecutius de Salvio i un d’Adrián han situat per davant els locals abans del descans però l’exmatalasser Simao ha donat emoció de cara a la tornada a Istambul.