València
Esports Futbol 09/03/2011

El València confia en la irregularitat del Schalke per remuntar i accedir als quarts de final

El València, que ja ha recuperat tots els lesionats, juga contra un equip que ha mostrat la seva millor versió a la Champions però que és molt irregular a la Lliga

Redacció
2 min
Tino Costa (e) i Ever Banega, marxant cap a Gelsenkirshen

GelsenkirchenAmb l'objectiu de remuntar l'empat a un de l'anada a Mestalla, el València afronta a Alemanya la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (20.45) contra un Schalke irregular, que ha ofert la seva millor versió en aquest torneig i en la Copa, però que flaqueja a la Bundesliga.

Per aquesta trobada, el tècnic Unai Emery ha convocat tota la plantilla, amb l'excepció dels castigats per indisciplina Miguel Brito i Alejandro Domínguez.

L'entrenador valencianista compte per primera vegada en molts mesos amb tots els seus efectius disponibles, a excepció del defensa lituà Mariusz Stankevicius, que no pot jugar la Lliga de Campions amb el València, després d'haver jugat la fase prèvia amb la Sampdoria.

Donada la varietat tàctica emprada per Emery en el últims partits i les poques pistes mostrades en els entrenaments previs, és una incògnita el dibuix tàctic que emprarà el València a Alemanya, encara que sembla probable que Soldado -màxim golejador de l'equip en aquesta competició amb sis gols- torni a l'onze inicial.

L'altra gran incògnita és saber si jugaran Joaquín i Pablo junts, en aquest cas aquest últim jugaria a l'esquerra, o si bé prescindeix d'un d'ells i Mata passa de la mitja punta a l'esquerra per jugar amb dues puntes.

D'altra banda, el Schalke de Raúl González afronta el partit amb l'avantatge inicial de l'empat a un al camp del València, encara que els alemanys creuen que és una renda escassa, i més davant un rival com el València.

L'equip que entrena Félix Magath no pot comptar amb l'holandès Klaas-Jan Huntelaar, per lesió. Davant aquesta circumstància el tècnic haurà de triar entre situar Mario Gavranovic com a company de l'exmadridista, o jugar amb un únic punta per reforçar el mig del camp -com ja va fer, amb èxit, en la semifinal de la Copa d'Alemanya contra el Bayern.

Al lateral esquerre, la baixa per sanció de Lukas Schmitz obre les portes a una possible entrada d'Escudero -malgrat que la seva presència a l'onze inicial és dubtosa ja que torna d'una lesió-. L'altra opció és jugar amb el ghanès Hans Sarpei.

stats