Copa del Rei
Esports Futbol 21/12/2010

València-Vila-real, derbi valencià a Mestalla

Unai Emery no podrà comptar amb David Navarro ni César aquesta nit a Mestalla (22 hores) per rebre el Vila-real CF en l'anada dels vuitens de final

Redacció
1 min
Entrenament del Vila-real CF.

ValènciaDerbi valencià a la Copa del Rei. El València CF rebrà aquesta nit a Mestalla (22 hores, Gol T i Canal + Liga) el Vila-real CF en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei.



Unai Emery no podrà comptar amb David Navarro ni el porter César per lesió, mentre que els migcampistes David Albelda i Mehmet Topal tornen al grup després de complir la seva sanció i recuperar-se de la seva lesió, respectivament.

Juan Carlos Garrido, per la seva banda, podrà comptar amb tots els jugadors que es van enfrontar el passat dissabte al Reial Mallorca al Madrigal. És a dir, disposa de la totalitat del grup a excepció de Carlos Marchena i Joan Oriol. Així, mentre que el primer es recuper d'un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra, el lateral esquerre català no es troba al cent per cent després de patir una contusió a la tíbia dreta en el partit contra el Saragossa.



En tres ocasions s'han enfrontat València i Villarreal a la Copa del Rei al llarg de la seua història. En la primera, disputada a partit únic al Madrigal, els grocs es van imposar a la tanda de penals (4-3) després de finalitzar el partit i la pròrroga amb empat a dos gols. Era la temporada 1986-87.



Les dues següents confrontacions es van saldar amb resultats favorables als valencianistes, que van guanyar per 1-2 al Madrigal i per 6-0 a Mestalla en la campanya 1992-93 i per 0-2 i 1-0 a la temporada 2005-06.

L'arbitre basc Carlos Delgado Ferreiro, de 40 anys, dirigirà el partit.

stats