COPA DEL REI
Esports Futbol 19/01/2012

El València pren avantatge i encarrila l'eliminatòria contra el Llevant (4-1)

El València ha superat el Llevant amb gols de Jonas, Soldado, Piatti i Tino Costa. El guanyador d'aquesta eliminatòria s'enfrontarà en les semifinals al vencedor del Madrid-Barça

Piatti, en l'acció en què ha aconseguit el tercer gol del València.

BarcelonaEl València ha aconseguit a Mestalla un important triomf davant el Llevant de cara a aconseguir el passi a les semifinals de la Copa delRei –on es trobarà amb el semifinalista de l'eliminatòria Madrid-Barça–.

Els locals s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Jonas (24') després de rebre una passada de Pablo. Els d'Emery encara han ampliat distàncies amb una altra diana del golejador ché, Soldado (31'). Pablo ha centrat i Javi Venta ha refusat amb tanta mala sort que la pilota ha anat cap a la seva porteria. Soldado, que passava per allí, ha superat Keylar amb un fort xut.

El conjunt granota ha aconseguit retallar distàncies gràcies a un golàs de Koné (37'), que ha aprofitat que Pallardó ha controlat malament i ha enviat la pilota a l'escaire, però just abans del descans, Piatti ha tornat a posar les coses a lloc amb un gol en què podria haver pres mal després d'haver topat amb Keylar, porter del Llevant. De fet, ha estat el porter el que no ha pogut seguir i en la segona part ha estat substituït per Munúa.

En la segona part, el Llevant ha intentat retallar distàncies, però la precipitació i un ordenat València en defensa han fet que el marcador no bellugués. I mentre el Llevant estava abocat a l'atac, el València, en una contra en l'últim sospir del partit, ha fet el definitiu 4-1 amb un gol de Tino Costa.