Lliga de Campions
Esports Futbol 29/09/2011

El València salva un punt contra el Chelsea gràcies a un gol de Soldado de penal (1-1)

Els anglesos han estat superiors i Lampard ha avançat l'equip londinenc a l'inici del segon temps, però després del València ha buscat l'empat i l'ha trobat al minut 87

Soldado saluda Mata a Mestalla.

BarcelonaEl València ha pogut salvar un punt contra el Chelsea (1-1) gràcies a un penal que ha transformat Soldado al minut 87 de partit. El conjunt xe, després d'empatar al primer partit de la Champions al camp del Genk, necessitava puntuar contra els anglesos per impedir quedar-se sense gaire opcions de superar la lligueta; el dia del retorn de Mata –que aquest estiu ha fitxat pels anglesos– a Mestalla.

El Chelsea ha dominat el partit, sobretot durant la primera meitat i fins al gol de Lampard (56'), una diana que ha fet justícia al què s'ha vist sobre el terreny de joc, ja que els homes de Villas Boas han estat superiors. Tanmateix, amb el gol els anglesos han fet un pas enrere, a la vegada que el València s'ha llançat a l'atac, i ha aconseguit el seu objectiu a les acaballes del partit.

A l'altre partit del grup E, el Bayer Leverkusen ha guanyat el Genk per 2 a 0. Els alemanys seran el proper rival del València, en la tercera jornada de la Champions.

I al grup H, el del Barça, el Milan ha superat el Viktoria Plzen amb més problemes dels previstos (2-0). L'equip italià s'ha imposat amb els gols d'Ibrahimovic –de penal– i Cassano.