Futbol
Esports Futbol 24/03/2012

El València es deixa remuntar i perd a Getafe (3-1)

Un gol de Soldado ha avançat els xe al minut 5, però abans de la mitja hora de joc, el Getafe ha capgirat el marcador gràcies als gols de Pedro León (12'), Miku (23') i Bruno en pròpia porteria (29')

Feghouli, rodejat per Gavilán i el 'Cata' Díaz

BarcelonaEl València ha patit la segona derrota consecutiva en pocs dies, després de caure 3-1 al Coliseum Alfonso Pérez davant un Getafe que entra en la lluita per l'Europa League. Els xe no perden la tercera posició, però sí podrien perdre l'avantatge que tenien respecte als seus perseguidors

Els xe han començat guanyant gràcies a un gol de Soldado al minut 5 de partit. Però han vist com el Getafe, molt efectiu en atac, li ha remuntat en poc més de vint minuts. Primer ha estat Pedro León, de cap, després d'una centrada de Gavilán, qui ha empatat al minut 12. Al 23, Miku ha avançat els locals i al 29, Bruno s'ha fet el 3-1 en pròpia porteria, en una jugada desafortunada del defensa.

Al segon temps l’equip d’Unai Emery ha disposat d’alguna ocasió per retallar diferències, però el Getafe s'ha defensat bé.