Europa League
Esports Futbol 13/03/2014

El València encarrila el pas als quarts de final de l'Europa League (0-3)

L'equip valencianista supera el Ludogorets sense dificultat malgrat jugar més d'una hora amb inferioritat per l'expulsió rigorosa de Keita

Barragán celebra el primer gol del València contra el Ludogorets / GEORGI LICOVSKI / EFE

BarcelonaEl València ha deixat encarrilat el pas als quarts de final de l'Europa League després de derrotar el Ludogorets Razgrad a domicili en el partit d'anada de l'eliminatòria de vuitens (0-3). Els homes de Juan Antonio Pizzi no han patit gaire contra els búlgars tot i jugar més d'una hora amb inferioritat per l'expulsió de Keita.

El partit ha començat molt bé per als interessos del València, ja que Barragán ha inaugurat el marcador quan tan sols s'havien disputat cinc minuts amb un xut fort, de primeres, des de l'interior de l'àrea.

A partir d'aquí el Ludogorets ha fet un pas endavant i ha buscat amb insistència la porteria de Diego Alves, sense èxit. Els locals han forçat un penal de Keita al minut 24, després d'una bona jugada col·lectiva, que també ha significat l'expulsió rigorosa del malià, ja que l'àrbitre ha considerat que es tractava d'una acció manifesta de gol. El València s'ha quedat amb 10 homes però Alves ha endevinat el llançament de Bezjak i ha evitat el gol.

Amb l'aturada també s'han acabat els minuts d'angoixa per als de Pizzi, que en cap moment han acusat l'absència d'un jugador sobre la gespa. Tant és així que, poc després, Alcácer ha vist la desmarcada de Cartabia i li ha fet una passada picada que no ha desaprofitat el futbolista del filial, per marcar llançant-se al terra (33').

El segon temps no ha tingut història i el València ha continuat sent molt superior a un Ludogorets molt just tant a nivell tècnic com tàctic. Al minut 58 Senderos, de cap, ha pogut fer el tercer després d'un servei de córner que no ha sabut rebutjar la defensa local. Ja al tram final, el Ludogorets s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió de Juninho Quizadá.

La tornada es disputarà el dijous vinent a Mestalla, també a les 7 de la tarda.