Lliga de Campions
Esports Futbol 01/11/2011

El València salva el primer 'match ball' i el Milan empata a Borisov

El conjunt xe derrota el Bayer Leverkusen 3-1 per seguir viu al grup E, mentre que el Milan empata 1-1 contra el BATE i permet que el Barça lideri la classificació en solitari

Jonas lluita amb Ballack per una pilota.

BarcelonaL’equip d’Emery ha aconseguit una victòria importantíssima davant el Bayer Leverkusen per seguir viu al grup E. El València és tercer amb cinc punt, un menys que els alemanys, segons, i tres per sota del Chelsea, que ha empatat contra el Genk (1-1). Un gol de Jonas al primer minut de joc ha avançat el conjunt xe, però Kiessling ha igualat abans del descans. Soldado ha tornat a posar el València per davant dels alemanys i Rami ha sentenciat amb el 3-1 al minut 75.

Al grup del Barça, el Milan ha perdut dos punts a Borisov (1-1) i deixa via lliure als blaugranes per ser líders del grup. El gol italià l'ha fet Ibra, que l'ha dedicat al seu company Cassano, hospitalitzat per un ictus. El gol bielorús ha sigut de penal al minut 56.