Europa League
Esports Futbol 25/04/2012

El València està obligat a remuntar el 4-2 aconseguit per l'Atlètic per seguir somiant en la final (21:05 h)

Tot i que Emery recupera per aquest partit els quatre jugadors sancionats en Lliga, molt possiblement repeteixi l'onze de l'anada

Efe
2 min
El València perd al Calderón i s'allunya de la final (4-2)

BarcelonaValència i Atlètic de Madrid es juguen avui el pas a la final de la Lliga Europa a Mestalla, en una trobada en què els locals confien a remuntar el 4-2 de l'anada i els visitants a fer bona la renda obtinguda en el Vicente Calderón fa una setmana.

Pel que fa al València, en el seu vestuari s'alimenta la fe en la remuntada, ja que consideren que és difícil jugar pitjor de com ho van fer en l'anada i que l'Atlètic jugui millor que llavors, malgrat la qual cosa "van sortir vius" d'un partit en què el seu rival va poder deixar sentenciada l'eliminatòria.

A més, el València s'aferra a la facilitat anotadora demostrada a Mestalla en els seus últims compromisos tant europeus com en la competició nacional, ja que han marcat quatre gols en els seus dos últims partits de Lliga (Rayo Vallecano i Betis) i de tornejos europeus (PSV Eindhoven i AZ Alkmaar).

Per a aquest vital partit, és molt probable que Unai Emery repeteixi el mateix onze que va golejar diumenge passat al Betis, amb l'única excepció de la porteria, on Diego Alves suplirà a Vicente Guaita, en la rotació habitual d'aquesta temporada a la competició continental .

Tot i recuperar els quatre jugadors sancionats en Lliga-Tino Costa, Pablo Hernández, Jeremy Mathieu i Aritz Aduriz-el tècnic basc podria tornar a apostar per un equip més tècnic i ofensiu amb Parejo i Canals al mig del camp, amb Jonas i Soldado en punta, encara que la llista de convocats es coneixerà el mateix dia del xoc.

El València té l'única baixa del lesionat de llarga durada Ever Banega, mentre que té advertits de sanció a vuit jugadors que podrien perdre la final en cas de ser amonestats el dijous, tot i que un d'aquests vuit és l'argentí que, òbviament, no jugarà el partit.

L'Atlètic, que també té als brasilers Diego Ribas i Joao Miranda, el turc Cremi Turan i el colombià Luis Amaranto Perea a una groga de la sanció, arriba amb el paper de favorit, després del triomf incontestable a l'anada, encara que el 4 -2 de Ricardo Costa per al València va reobrir l'eliminatòria a l'últim minut.

stats