LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 06/12/2010

Emery: “Volem ser primers per moltes raons”

L'entrenador dels valencians confia en treure un bon resultat dimarts contra el Manchester United per poder assolir l'objectiu de ser primer de grup

Redacció
1 min
Unay Emery, durant la roda de premsa prèvia al partit a Old Trafford.

ManchesterEl tècnic del València, Unai Emery, confia en què el seu equip aconsegueixi a Old Trafford el segon objectiu a la Lliga de Campions, que no és altre que assolir el lideratge del grup i passar a setzens com a primer classificat. "Volem ser primers per moltes raons, independentment del rival que ens toqui", ha dit Emery, que ha confessat que han viatjat fins a Manchester "per a guanyar".

"Amb la tranquil·litat de venir aquí classificats, l'equip ara ha de tenir la desimboltura suficient per jugar, guanyar i trobar el camí per fer un bon partit, jugant amb personalitat", ha explicat Emery.

El tècnic s'ha mostrat il·lusionat, ja que el partit els enfrontarà a un dels "grans d'Europa". "Per mesurar el nostre nivell tenim aquests partits. Havent passat a vuitens ja està clar que estem entre els setze millors, però ara tenim una bona prova. Jo tinc confiança en l'equip i sóc optimista", ha declarat Emery, que és conscient de la dificultat del partit: "El factor camp és important i és un gran rival. Considero al Reial Madrid i al Barça els dos millors del món, però el United té el seu nivell".

stats