Primera Divisió
Esports Futbol 03/04/2011

Valerón guia al Deportivo a una remuntada vital contra el Mallorca (2-1)

Els locals han reaccionat a temps amb els canvis de Miguel Angel Lotina i han salvat la primera de les finals que afrontarà fins al final de la Lliga per apropar-se a la salvació

Redacció
1 min
Riki remata una pilota.

La Corunya p { margin-bottom: 0.21cm; } El Deportivo ha aconseguit davant el Mallorca una remuntada vital (2-1) de la mà de Juan Carlos Valerón, que ha guiat als de la Corunya des de l'inici de la segona part i ha canviat el guió d'un partit en el qual el seu equip semblava condemnat a la derrota i a quedar enfonsat a la zona baixa de la classificació.

Els blanc-i-blaus han reaccionat a temps amb els canvis de Miguel Angel Lotina i han salvat la primera de les finals que afrontarà fins al final de la Lliga per apropar-se a la salvació, per la qual encara haurà de lluitar el Mallorca, que s'acomiada pràcticament del somni europeu.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Deportivo, 2: Aranzubia; Laure, Lopo, Colotto, Manuel Pablo; Rubén Pérez, Juan Rodríguez; Pablo Alvarez (Valerón, min.46), Lassad (Adrián, min.79), Guardado; i Xisco (Riki, min.55).

Mallorca, 1: Aouate; Cendrós, Ramis (Rubén, min.72), Nunes, Kevin; Martí, Joao Victor; Nsue, Tejera (Gonzalo Castro, min.55), Pereira (Casadesús, min.76); i Webó.

Gols: 0-1, min.27: Webó. 1-1, min.55: Xisco. 2-1, min.67: Lassad.

Àrbitre: José Antonio Teixeira Vitienes. Ha expulsat Webó (min.90). A més, ha amonestat a Aranzubia (min.45), Guardado (min.45) i Lassad (min.63) per part del Deportivo, i a Pereira (min.74) per part del Mallorca

Incidències: Uns 22.000 espectadors a Riazor.

stats