Superlliga femenina
Esports Futbol 05/02/2011

Un gol de Vero als 7 minuts és suficient perquè l'Espanyol s'endugui el derbi amb el Barça

Amb la victòria les noies d'Òscar Aja mantenen el pols amb el Rayo i l'Athletic Club per les dues primeres places, i el Barça se'n despenja quasi definitivament

Redacció
2 min
Sara Monforte pressionada per Vicky.

Sant Adrià del BesósUn gol de Vero en els primers compassos del partit ha servit perquè l'Espanyol hagi aconseguit la victòria per la mínima davant el FC Barcelona i, en certa manera, oblidi la derrota de la setmana passada davant el Rayo Vallecano, que va deixar l'equip una mica tocat. Tot i que no ha estat un partit molt vistós i cap dels dos equips ha desenvolupat un gran joc, la victòria serà una injecció de moral per a les espanyolistes de cara al partit del cap de setmana vinent a Saragossa. Per al Barça és un cop dur ja que queda força despenjat de la lluita per les dues primeres places.

Les espanyolistes han saltat al terreny de joc decidides a emportar-se el partit per la via ràpida igual que han fet en els anteriors partits que han jugat com a locals. I en la primera arribada a la porteria blaugrana ja han inaugurat el marcador. Vilanova ha marxat per la banda dreta, ha centrat al primer pal i Vero, entrant des d'enrere, ha rematat de cap al fons de la xarxa. Gol i celebració amb dedicatòria cap a Sara, ja que la davantera espanyolista ha anat cap a la banqueta, li han donat una samarreta de Mèrida i l'ha aixecat dedicant-li el gol. En només set minuts, les espanyolistes ja havien fet el més difícil: inaugurar el marcador. Amb aquest gol, tot s'ha posat de cara perquè les d'Òscar Aja traguessin molt profit de la seva velocitat i joc al contraatac, però no ha estat així. EL Barça ha sabut imposar-se i ha posat en problemes l'Espanyol abans de la mitja part.

Després del descans, les blaugranes han pogut empatar el partit en el minut 3, quan Mari Paz, sola a l'àrea petita, ha rematat de cap alt. L'Espanyol no ha acabat de fer-se amb el control del centre del camp i això ha fet que les blaugranes hagin mantingut l'esperança de puntuar fins al final, encara que sense posar en serioses dificultats a les d'Aja. A poc pel final, el Barcelona ha estat a prop de l’empat, però Mariajo s'ha lluït i ha desviat a córner una rematada de cap de Montse.

Espanyol: Mariajo, Torrejón, Wily, Vilanova, Vane, Monforte, Meseguer, Alexia (Ane, m in.83), Erika (Lara, min.76), Vero i Pereira.

FC Barcelona: Rafols, Lau, Meli, Ani, Rocío, Marta (Guti, min.74), Olga, Montse, Noe (karol, min.65), Vicky i Mari Paz (Corredera, min.65).

Àrbitre: Sánchez Aparicio. Ha amonestat a les espanyolistes Willy (min.55) i Vane (min.80) i a les blaugranes Olga (min.16) i Ani (min.82)

Gols: 1-0, Vero (min.7).

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs, unes 1.000 persones han presenciat el partit.

stats