Futbol
Esports Futbol 27/03/2015

La selecció espanyola cobreix els mínims contra Ucraïna (1-0)

Un gol de Morata al minut 26, després d'una combinació vertical entre Iniesta i Koke, dóna el triomf a 'la roja', en un partit en què es lesiona Jordi Alba

N.a.
La selecció espanyola celebra el gol de Morata

BarcelonaLa selecció espanyola ha resolt per la mínima (1-0) el seu partit de classificació per a l'Euro 2016 contra Ucraïna. I ho ha fet amb molts patiments, sense desplegar un joc continu i segur, i sempre amb una sensació d’inestabilitat defensiva que ha desesperat el públic del Sánchez Pizjuán. Un solitari gol de Morata al minut 26, després d’una combinació verticalíssima entre Iniesta i Koke al mig del camp, ha permès l’equip de Vicente Del Bosque tombar una sòlida Ucraïna. La nota negativa del partit ha sigut la lesió de Jordi Alba al minut 76.

Ara, els espanyols guanyen marge sobre el seu rival, i, amb 12 punts, se situen a tres d’Eslovàquia, que lidera el grup C després de golejar 6-0 San Marino.

Era important guanyar per consolidar la plaça de classificació directa, però ha costat molt encarar el partit. Al ritme d’Iniesta i Silva, els més actius, sobretot en el primer temps, els espanyols han intentat portar el pes però sempre han topat amb una Ucraïna ordenada i segura, sobretot als guants d’un Pyatov que s’havia plantat a terres sevillanes havent encaixat només un gol. Les ocasions locals eren tímides i, a més, no aconseguien frenar l’optimisme d’un rival que ha anat treient el cap amb arribades que intimidaven Casillas, insegur amb el pas dels minuts. Escudada en la possessió, 'la roja' ha matat el partit per conservar un 1-0 pla, però útil.