Futbol Femení
Esports Futbol 11/03/2012

Victòries contundents del Barça i l'Espanyol i derrotes del Sant Gabriel i l'Estartit

Les blaugranes han guanyat amb comoditat l'Atlètic de Madrid (4-0) i les blanc-i-blaves han golejat el cuer, el Reocín, a Santander (2-8), mentre que el Sant Gabriel ha ensopegat a casa 0-3 amb el València i l'Estartit no ha pogut amb el Rayo a Madrid (2-0)

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores de l'Espanyol celebren un gol de Willy

BarcelonaNo hi ha hagut lloc per a la sorpresa i el Barça femení ha resolt amb contundència la visita de l'Atlètic de Madrid a Sant Joan Despí, per seguir liderant en solitari la Primera Divisió femenina, per davant de l'Athletic i l'Espanyol, que també han guanyat amb comoditat els seus partits.

El Barça ha sentenciat el xoc davant les matalasseres al primer temps, amb un incontestable 4-0. Marta Corredera, agafant un refús dins l'àrea, ha obert el marcador al minut 20 i, poc després, Meli ha fet el segon amb una rematada al segon pal. Al minut 37, Sonia ha combinat amb Corredera per fer el 3-0 i, sobre el reglamentari, Vicky ha resolt un un contra un per deixar el marcador amb el 4-0 que ja no s'ha mogut en la segona meitat.

L'Espanyol, tot i presentar una alineació amb molts canvis de l'onze habitual de Luis Carrión, ha golejat 2-8 sense pietat el Reocín Racing, cuer de la categoria per consolidar la tercera posició que li donarà dret a jugar la Copa de la Reina, per darrere de l'Athletic Club, que ha guanyat 0-4 al camp de l'Sporting de Huelva.

El Sant Gabriel s'ha vist sorprès pel València al Municipal Ruiz Casado, que s'ha endut els tres punts amb un sobri 0-3. El conjunt xe se situa ara amb 19 punts i, malgrat que segueix ocupant posicions de descens, és a només un punt de la salvació.

Una salvació que marca encara l'Estartit, amb 20 punts, tot i que les baixempordaneses han caigut avui 2-0 contra el Rayo Vallecano a Madrid. Les madrilenyes han pogut marcar abans del descans, desfent la bona feina en defensa de les gironines que s'han trobat amb un oportú gol en contra a la represa que ha fet impossible la remuntada.

La resta de resultats de la jornada són:

El Olivo 1-3 Màlaga (jugat ahir)

Collerenc 1-0 Reial Societat

Lagunak 0-1 Prainsa Saragossa

Llevant 1-1 Llanos Olivenza

Sporting de Huelva 0-4 Athletic

stats