FUTBOL
Esports Futbol 21/08/2014

El Vila-real supera l'Astana i encarrila la seva classificació per a l'Europa League (0-3)

Els homes de Marcelino han aconseguit un valuós triomf que els permet encarar amb tranquil·litat el partit de tornada

BarcelonaEl Vila-real ha encarrilat la seva classificació per a la propera edició de l'Europa League després de superar l'Astana a domicili en el partit d'anada de la eliminatòria per 0-3. Els homes de Marcelino han aconseguit sumar una valuosa victòria que els permet encarar el xoc de tornada amb tranquil·litat.

L'equip espanyol ha començat el partit dominant, tot i que el terreny de joc fet d'herba artificial ha frenat el seu ritme ofensiu tant característic. Després de gran part del primer temps, on tots dos conjunts han tingut les seves ocasions, el Vila-Real s'ha avançat en el marcador amb un gol de Cani al minut 31 de partit.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la represa, Giovanni Dosantos, un dels màxims golejadors de l'equip espanyol la temporada passada, ha fet el segon instants després de començar la segona meitat (0-2 al minut 48).

El conjunt de Marcelino ha seguit controlant el matx fins al final. Mario, al minut 84, ha anotat el tercer i definitiu gol d'un Vila-real que està més a prop de participar a la propera edició de l'Europa League.