Vila-real
Esports Futbol 20/03/2011

El Vila-real guanya l'Athletic Club i deixa ben encarrilada la classificació per la Champions (0-1)

En un partit amb dues parts ben diferenciades, un solitari gol de Marco Rubén, de cap, al segon temps, ha donat els tres punts als groguets

Redacció
1 min
El jugador del Vila-real, Marco Ruben, celebra el seu gol a San Mamés

BilbaoUn magnífic cop de cap de Marco Rubén, a centrada de Borja Valero, ha deixat gairebé sentenciada la classificació del Vila-real per la propera edició de la Lliga de Campions després d'imposar-se al camp de l'Athletic Club. Un resultat que deixa els groguets amb 10 punts d'avantatge respecte el cinquè classificat, l'Espanyol; i és que el triomf dels de Juan Carlos Garrido també ha beneficiat els blanc-i-blaus, que mantenen un punt de distància amb els bascos malgrat perdre aquest diumenge a Màlaga.

Després d'un primer temps igualat, però amb poques ocasions clares de gol, la segona meitat ha començat més animat, i s'ha acabat de revolucionar quan Borja Valero ha pogut introduir la pilota al fons de la xarxa al quart d'hora de la represa.

A partir d'aquí, el partit ha estat un continu d'ocasions per part dels dos equips. Tot i estar en alguns casos molt a prop, el gol no ha arribat i el partit ha acabat amb victòria dels groguets per la mínima.

Athletic Club 0 – Vila-real 1

ATHLETIC CLUB: Iraizoz; Iraola, San José, Ekiza, Koikili (Gabilondo, min.80); David López (Urko Vera, min.63), Orbaiz, Javi Martínez, Muniain; De Marcos (Susaeta, min.68) i Llorente.

VILA-REAL: Diego López; Mario, Gonzalo, Musacchio, Catalá; Bruno, Marchena, Cazorla (Cani, min.71); Borja Valero (Kiko, min.83); Marco Ruben i Rossi (Wakaso, min.87).

GOLS: 0-1, min.58: Marco Ruben.

ÀRBITRE: Estrada Fernández (col·legi català). Targeta groga a Iraizoz, San José i Marco Ruben.

ESTADI: San Mamés, uns 37.000 espectadors.

stats