EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 15/12/2010

Dos gols de Rossi permeten al Vila-real passar com a primer de grup

Dos gols del davanter italià Giuseppe Rossi han permès al Vila-real imposarse per 1-2 al Bruges i acabar com el primer del seu grup de l'Europa League

Redacció
2 min
Giuseppe Rossi ha marcat els dos gols del Vila-real contra el Bruges. JOHN THYS / AFP PHOTO

BrugesEl Vila-real ha aconseguit remuntar el gol inicial del Bruges i, gràcies a dos gols de l'italià Giuseppe Rossi, els de La Plana s'han classificat com a primers del seu grup. Això fa que a setzens de final tinguin com a rival un segon classificat i que, a més, juguin la tornada d'aquesta eliminatòria al Madrigal.

El primer en apropar-se a la porteria va ser el Bruges, amb un intent de Vargas, però va ser Capdevila qui va tenir la millor ocasió, estavellant en el primer minut una pilota al pal. Després de diverses arribades per les bandes, el conjunt belga s'ha avançat en el marcador, constatant el seu domini. Vargas ha servit una bona pilota a l'esquena de la defensa dels groguets i Simaey ha rematat. Una gran aturada de Diego López i el travesser van evitar inicialment el gol, però Kouhemaha va aprofitar el refús per a marcar.

La reacció del Vila-real no s'ha fet esperar. Els de La Plana han avançat les seves línies i, en la seva primera arribada, Rossi, de cap, va enviar al fons de la xarxa una entrada de Capdevila. El gol va esperonar els groguets, que van insistir a la recerca del segon. En la següent jugada, Rossi s'ha plantat sol a l'àrea i li han fet penal. Ell mateix va ser l'encarregat de xutar-lo i marcar-lo, i va aconseguir així capgirar el marcador.

El Vila-real ha intentat sentenciar a la contra, però no ho ha aconseguit, i ha acabat patint en els darrers minuts per aconseguir el triomf.

Bruges 1

Vila-real 2

Bruges: De Vlieger, Camozzato, Van Gijshegem, Donk, Blondel, Simaeys, Dalmat, Odjidja (Van der Heyden 73'), Kouemaha, Vargas (Dirar 65') i Perisic (Lestienne 65').

Vila-real: Diego López, Mario Gaspar, Gonzalo, Musacchio, Capdevila; Senna, Bruno, Cani (Borja Valero 60'), Cazorla (Ángel 82'), Rossi i Marco Ruben (Altidore 77').

Gols: 1-0 (28') Kouhemaha. 1-1 (30') Rossi. 1-2 (34') Rossi, de penal.

Àrbitre: Milorad Mazic. Va treure targeta groga als locals Gonk i Dirar, i al visitant Cazorla.

stats