Vila-real
Esports Futbol 20/03/2011

El Vila-real vol reforçar la plaça de Champions al camp d'un Athletic Club que lluita per entrar-hi

L'Athletic Club busca sumar una victòria que li permeti enganxar-se a l'últim vagó per entrar a la Lliga de Campions que ocupa el Vila-real amb 9 punts d'avantatge

Redacció
1 min
El brasiler del Vila-real Nilmar celebra com sempre un dels seus dos gols al Bay Arena de Leverkusen.

BilbaoL'Athletic Club rep el Vila-real a San Mamés (aquest diumenge, 19h) amb la intenció d'aconseguir una victòria que li permeti enganxar-se a l'últim tren cap a la Lliga de Campions, l'últim vagó del qual ocupen els groguets amb nou punts d'avantatge sobre els lleons.

De cara a l'onze inicial que poden presentar els bascos, tot sembla indicar que la principal novetat serà la presència en punta d'Óscar de Marcos, que prendrà el relleu de Susaeta per formar la parella atacant amb Fernando Llorente. A més, Joaquín Caparrós podria donar descans a Gurpegui i posar Pablo Orbaiz al mig del camp. Uns canvis que s'afegirien a la tornada de David López a la banda dreta.

Pel Vila-real, la victòria en aquest partit és igualment important per assegurar la plaça de Lliga de Campions; ja que una derrota contra l'Athletic significaria reduir l'avantatge amb els bascos a sis punts.

Després de classificar-se pels quarts de final de l'Europa League, els groguets arriben a aquest partit sense els lesionats de llarga durada Marcos Senna i Ángel López. A qui s'hi ha sumat Nilmar per un problema muscular; a més de Xavi Oliva, Joan Oriol, Crisbóbal Márquez i Cicinho per decisió tècnica.

stats