COPA DEL REI
Esports Futbol 18/01/2011

El Vila-real vol aprofitar la dèbil situació del Sevilla

Els de la Plana només pensen a guanyar el Sevilla al Sánchez Pizjuán (22 hores) i aconseguir la seva primera classificació per a les semifinals de la Copa del Rei

Redacció
2 min
Els jugadors del Vila-real celebren un gol.

Vila-real/SevillaEl Vila-real espera poder aprofitar la dèbil situació per la qual passa el Sevilla per aconseguir el bitllet per a les semifinals de la Copa del Rei. Després del 3-3 que els dos equips van signar al Madrigal, el Vila-real necessita guanyar o empatar a més de tres gols al Sánchez Pizjuán.

Els sevillans podrien partir amb una mica d'avantatge pel fet de jugar com a locals, però els dubtes arriben quan es miren els números a la Lliga. Els de Gregorio Manzano han perdut i han guanyat a casa en quatre ocasions (de 10 partits disputats) i, en aquests partits com a locals, han encaixat 15 gols.

El tècnic del Sevilla treballa per corregir aquesta inestabilitat tàctica i seguir amb bon pas a la Copa del Rei, competició en què l'equip sí que mostra una bona mitjana golejadora. Per al partit, Manzano apurarà fins a última hora per comprovar l'estat físic d'alguns jugadors que té tocats, tot i que és molt probable que el porter Andrés Palop segueixi de baixa un partit més.

La possible alineació titular no variarà en excés del partit que va jugar dissabte a la Lliga, tot i que és possible que canviï l'argentí Diego Perotti i doni entrada a Diego Capel a l'extrem esquerre i que a la davantera Álvaro Negredo prengui el lloc del brasiler Luis Fabiano.

El Vila-real es presentarà al Sánchez Pizjuán amb la intenció d'aconseguir la primera classificació de la seva història per a una semifinal de Copa del Rei i només pensa a guanyar el partit. L'equip ha aconseguit guanyar a Sevilla en Copa del Rei, però la última vegada que ho va aconseguir, el triomf per 0-2 li va ser insuficient, ja que els sevillistes havien vençut en l'anada per 1-3.

El Vila-real arriba amb moltes baixes i en totes les demarcacions, ja que segueixen sense poder jugar Marcos Senna, Carlos Marchena, Santi Cazorla, Nilmar Honorato da Silva i el porter Juan Carlos. Amb això, el tècnic Juan Carlos Garrido haurà de mantenir en el grup diversos dels joves jugadors que fins ara no eren habituals, amb la presència a l'equip de jugadors com Javier Matilla, Mateo Musacchio o Marcos Ruben, que ja juguen amb assiduïtat en el primer equip. Cicinho, fitxat en el mercat d'hivern, podria debutar.

stats