EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 15/12/2010

Garrido: "No som els favorits, però sí que podem guanyar el títol"

Després de superar el Bruges, el tècnic del Vila-real ha afirmat que el triomf és important perquè permet a l'equip "millorar l'autoestima" després de perdre a Getafe

Redacció
1 min
Juan Carlos Garrido protesta una acció. FRANÇOIS LENOIR / REUTERS

BrugesJuan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real, ha assenyalat després del triomf del seu equip a Bruges (1-2) –resultat que li permet acabar primer de grup–, que els groguets no són els favorits per guanyar el torneig, però sí que són un dels equips que puguin aconseguir-lo.

"No som els favorits al títol, però sí que som un dels que podem guanyar-lo i farem tot el possible", ha dit Garrido, que ha apuntat que "el primer pas ja està donat", després que el seu equip hagi acabat com a primer de grup.

"Volíem acabar primers, per prestigi i per la possibilitat d'enfrontar-nos a la següent eliminatòria a equips en teoria més assequibles. Aquest era un grup molt igualat i competit, però ens exigíem ser primers i ho hem aconseguit", ha explicat.

Sobre el desenvolupament del partit, el tècnic ha reconegut que, a causa de les condicions del camp, que "estava molt dur", l'estil de joc del seu equip ha estat diferent a l'habitual. "Marxem satisfets, tot i que no ha estat un gran partit pel que fa a vistositat i en el nostre futbol habitual, però sí en els valors de lluita, entrega i esforç de l'equip. Avui era un partit complicat, molt difícil, davant d'un equip millor del que diu la classificació. Són molt agressius en defensa i atac", ha afegit.

El tècnic ha destacat que, després de la derrota de dissabte passat a Getafe, aquest triomf és important. "Ens permet millorar l'autoestima", ha assegurat, i ha assenyalat que en el sorteig del divendres "segur" que els tocarà "un bon equip".

stats