LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 22/08/2011

El Vila-real, obligat a remuntar davant l'Odense si vol ser a la Lliga de Campions

El Vila-real es juga avui la seva presència a la Lliga de campions, al partit de tornada de la fase prèvia de la competició, on va perdre 1-0 el partit d'anada.

Redacció
1 min
Lliga de Campions

BarcelonaEl Vila-real confia en el suport d'El Madrigal per remuntar el 1-0 advers de l'anada davant de l'Odense i classificar-se per la fase final de la Lliga de Campions. Un partit ben important, doncs classificar-se obre la porta als clubs a possibles ingressos de prop 20 milions d'euros.

Tot i el resultat de l'anada, el planter del Vila-real és optimista, ja que consideren que en el partit de Dinamarca només la falta d'encert en la rematada els va privar d'haver tornat amb un marcador molt diferent. El tècnic Juan Carlos Garrido podrà comptar amb gairebé tots els seus efectius. Només el lateral canari Àngel López, estaria fora de la convocatòria del seu equip.

Alineacions probables:

Vila-real: Diego López, Diego López, Mario, Musacchio, Zapata, Joan Oriol; Bruno, Marchena o Senna, Cani, Valero, Nilmar i Rossi.

Odense Boldklub: Wessels, Ruud, Christensen, Reginiussen, Mendy, Johansson, Traoré, Djembé-Djembé, Kadrii; Andreasen i Utaka.

Àrbitre: Craig Alexander Thomson (SCO).

Estadi: El Madrigal. 20.45 hores.

Avui també es juguen altres partits de la fase prèvia de la lliga de campions, tots a les 20.45

APOEL Nicosia (Xipre) - Wisla de Cracòvia (Polònia). A l'anada, 1-0 pels polonesos.

Malmö FF (Suècia) - Dinamo Zagreb (Croàcia). A l'anada, 3-1 pels croats.

Racing Genk (Bèlgica) - Maccabi Haifa (Israel). A l'anada, 2-1 pels israelians.

Zuric (Suïssa) - Bayern Munic (Alemanya). A l'anada, 2-0 pels alemanys.

stats