VILA-REAL
Esports Futbol 16/01/2011

El Vila-real completa la millor primera volta a Primera Divisió de la seva història

Amb el triomf davant l'Osasuna, els de La Plana tanquen la primera volta sumant més punts i marcant més gols que en les anteriors 12 temporades a Primera

Redacció
2 min
Marco Ruben és felicitat pels seus companys després de marcar davant l'Osasuna.

Vila-realEl Vila-real ha tancat amb el triomf per 4-2 amb l'Osasuna la seva millor primera volta com equip de Primera Divisió, ja que aquesta és la temporada –de les 12 que porta a Primera– en què més punts ha sumat, més gols ha marcat i més consistent s'ha mostrat en defensa com a local.

El gol de dissabte aconseguit des del mig del camp per Rubén Gracia "Cani" en el partit contra els navarresos és un reflex de l'excel·lent moment de l'equip, que ha arribat a l'equador del campionat estatal en tercera posició i convertit en el millor del torneig per darrera de Barça i Madrid.

El conjunt que entrena Juan Carlos Garrrido acumula 39 punts, fet que el converteix en un dels millors tercers equips de les primeres voltes de la història de la Lliga. Amb aquests punts iguala els millors números de la categoria per a un tercer classificat, que té el València amb els 39 punts de la temporada passada. A més, l'equip supera el seu millor registre, que va ser de 35 punts amb el xilè Manuel Pellegrini a la banqueta la campanya 2007-2008.

Després dels primers 19 partits de Lliga, el Vila-real només ha perdut quatre cops i ha empatat tres, raó per la que acumula també la seva millor marca de triomfs, amb 12 victòries, una més que les que va aconseguir en la Lliga 2007-2008.

Pel que respecta a partits perduts, les quatre derrotes patides, totes elles a domicili, són les mateixes que les de la seva millor campanya, la 2004-2005. En la temporada actual, aquestes s'han produït en les visites als camps de la Reial Societat, Barça, Getafe i Reial Madrid.

A més, el millor Vila-real a casa de tota la seva història és fins el moment el segon millor equip local del torneig –per darrere del Reial Madrid–, ja que només ha cedit un empat.

Un altre dels registres que també ha esmicolat aquest equip de Garrido és el dels gols marcats en la primera volta. Mai l'equip havia aconseguit els 38 gols que ha marcat en aquest inici de Lliga.

stats