Europa League
Esports Futbol 26/02/2015

El Vila-real remunta a Salzburg i confirma el pas a vuitens de l'Europa League

Vietto havia neutralitzat el gol de Djuricin a la primera meitat i en l'últim quart d'hora, els groguets han sentenciat amb dos gols més

Vietto celebra el primer seus dos gols contra el Salzburg

BarcelonaEl Vila-real jugarà els vuitens de final de l'Europa League després de tornar a derrotar el Salzburg a terres austríaques. El marcador de l'anada al Madrigal (2-1) ja havia sigut favorable als castellonencs.

El partit s'ha complicat en els primers compassos, quan Djuricin ha obert el marcador al minut 18. El gol eliminava el conjunt de Marcelino, però Vietto ha pogut empatar ben entrat el primer temps, després d'una assistència de Jonathan Dos Santos.

Després d'una segona meitat força igualava, amb rematades a totes dues àrees, ha arribat la sentència, a través de Vietto, que ha tornat a veure porteria a un quart d'hora del final. De la sentència definitiva s'ha encarregat Gio Dos Santos, que ha fet l'1-3 instants després per segellar l'accés a la següent ronda.

Fitxa tècnica

Salzburg: Gulácsi, Schwegler, Hinteregger, André Ramalho, Ukmer, Keita, Minamino (Felipe Pires, m.46), Laimer (Bruno, m.70), Sabitzer, Djuricin (Berisha, m.84) i Jonatan Soriano.

Vila-real: Sergio Asenjo, Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Pina (Campbell, m.86), Jonathan dos Santos, Manu Trigueros, Cheryshev, Vietto (Moi Gómez, m.81) i Uche (Gio dos Santos, m.69).

Gols: 1-0, m.18: Djuricin. 1-1, m.33: Vietto. 1-2, m.76: Vietto. 1-3, m.78: Gio Dos Santos.

Àrbitre: Kerr Hansen (Danès). Ha tret groga a Hinteregger i Schwegler (Salzburg) i Musacchio, Pina, Trigueros i Jonathan dos Santos (Vila-real).