Vila-real
Esports Futbol 27/02/2011

El Vila-real busca a Santander una victòria que fa tres partits de Lliga que se li resisteix

Els groguets tenen les baixes de Bruno Soriano, per acumulació de targetes grogues, que se suma a les ja habituals per lesió de Marcos Senna i Ángel López

Redacció
1 min
David Albelda toca una pilota amb el cap davant l'oposició de Bruno Soriano

SantanderEl Vila-real pretén traslladar a la Lliga el seu bon moment en la competició europea -en què després de guanyar el Nàpols aquest dijous es va classificar pels vuitens de final- i trencar així la ratxa de tres partits sense guanyar en Lliga que li han fet perdre la tercera plaça de la classificació.

En l'apartat esportiu, el tècnic de l'equip castellonenc tindrà les baixes de Bruno Soriano, per acumulació de targetes, i les ja habituals per lesió de Marcos Senna i Ángel López.

Amb això, la baixa de Bruno crea un problema important a la zona de mig camp, on Garrido ha buscat com a substitut Marcos Gullón, que ja va debutar dijous a la Lliga Europa i que ha jugat en Lliga, encara que no com a titular. A més, cal destacar la presència en la convocatòria de Wakaso Mubarak, que ja és un habitual des que va arribar al club el passat mes de gener, a més de Cristóbal. Matilla no ha estat convocat.

El Racing de Santander, amb la baixa del veterà migcampista Gonzalo Colsa, buscarà contra el Vila-real la tercera victòria consecutiva en Lliga en un dels tants partits del nou entrenador del conjunt càntabre, Marcelino García Toral.

El tècnic asturià estudia dues possibilitats: alinear Pape Diop, a qui només ha vist entrenar, o Adrián González, futbolista més habituat a jugar per banda. En cas que finalment jugui Adrián com a pivot, el seu lloc en el flanc esquerre l'ocuparia Pedro Munitis.

També sembla probable que tornin a jugar junts en atac l'argentí Ariel Nahuelpan i el suec Markus Rosenberg, parella que va començar jugant a principis de temporada gairebé sense veure porta.

stats