Copa del Rei
Esports Futbol 13/01/2011

Vila-real i Sevilla empaten a tres gols al Madrigal (3-3)

El conjunt de Juan Carlos Garrido ha estat sempre per davant en el marcador i ha merescut emportar-se la victòria gràcies als gols de Cani, Rossi i Marco Ruben

Redacció
1 min
Rossi lluita amb Romaric.

Vila-realEl Vila-real ha empatat amb el Sevilla (3-3) se la jugarà la setmana que ve en el Sanchez Pizjuán per classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei. El conjunt de Juan Carlos Garrido ha estat sempre per davant en el marcador i ha merescut emportar-se la victòria gràcies als gols de Cani, Rossi i Marco Ruben, però el Sevilla ha aconseguit empatar amb dos gols de Negredo i un altre d'Alexis.



En la primera mitat s'han vist tres gols, dos per als de Vila-real (Cani i Rossi) i un per als sevillans (Negredo). En la segona meitat s'han vist tres gols més, un de Marco Ruben, un de Negredo i un d'Alexis, a tan sols tres minuts per al final.



Vila-real, 3: Juan Carlos (Diego López, min. 44); Mario, Musacchio, Catalá, Capdevila; Matilla (Gonzalo, min. 72), Borja Valero, Cazorla, Cani; Rossi i Marco Ruben.



Sevilla, 3: Javi Varas; Dabo, Alexis, Escudé, Fernando Navarro; Zokora, Romaric; Jesús Navas (Acosta, min. 83), Perotti (Kanouté, min. 71), Capel; Negredo (Cigarini, min. 89).



Gols: 1-0. Min. 23: Cani. 2-0. Min. 28: Rossi. 2-1. Min. 38: Negredo. 3-1. Min. 55: Marco Ruben. 3-2. Min. 59: Negredo. 3-3. Min. 87: Alexis.



Àrbitre: Undiano Mallenco (Col·legi Navarro). Groga als locals Capdevila (77'), Marco Ruben (82') i Musacchio (90'); així com als visitants Dabo (51'), Capel (69'), Kanouté (79') i Alexis (79').



Estadi: El Madrigal.

stats