Vila-real - València
Esports Futbol 06/01/2011

Vila-real i València es juguen el pas als quarts de final en una eliminatòria totalment oberta

El Vila-real ha guanyat tots els partits a casa excepte un, precisament el que va jugar contra el València en partit de Lliga, i que va acabar amb empat a 1

Redacció
1 min
El Madrigal.

Vila-realEl Vila-real i el València buscaran el pas als quarts de final de Copa (Madrigal, 18 h), després que a l'anada el partit acabés en empat a zero. Serà la tercera vegada que els dos equips es veuen les cares aquesta temporada, i les dues precedents (Lliga i Copa) han acabat amb empat.

Els de la Plana volen continuar amb la seva bona ratxa a casa, on han guanyat tots els partits excepte un, precisament contra el València, que s'aferra a aquesta estadísitca per confiar a poder passar l'eliminatòria.

L'entrenador del Vila-real, Juan Carlos Garrido, continua sense poder comptar amb tres dels seus jugadors més importants: Marchena, Senna i Nilmar, que estan lesionats. D'altra banda, el tècnic recupera el defensa argentí Musacchio, sancionat a l'últim partit de Lliga.

Per això no es preveuen gaires canvis a l'onze inicial, a excepció del porter Juan Carlos, designat per Garrido com el porter titular a la Copa.

Per la seva banda, el València continua tocat per les baixes, ja que l'entrenador Unai Emery no podrà comptar amb el sancionat Aritz Aduriz, ni els lesionats Albelda, Tino Costa, César, Moyá, David Navarro ni el "Chori" Domínguez.

És probable que Emery torni a utilitzar el mateix plantejament tàctic dels últims partits, amb tres centrals i dos carrilers, tot i que una altra variació seria jugar amb tres jugadors a la zona de mitjos.

El tècnic valencianista ha decidit convocar els 20 jugadors disponibles, incloent-hi el davanter del filial Paco Alcacer, per la qual cosa haurà de descartar dos homes abans del partit.

stats