Esports Futbol 27/11/2014

El Vila-real empata contra el Mönchengladbach (2-2)

Els valencians han anat de més a menys i han acabat patint

Els jugadors del Vila-real celebren un gol / VILLARREALCF.ES

BarcelonaEl Vila-real ha empatat contra el Borussia de Mönchengladbach a l'Europa League (2-2). El submarí groc no ha sabut endur-se la victòria en un partit que ha dominat en el primer període. Els visitants, de fet, no han sigut capaços d'efectuar un xut entre els tres pals en els primers 45 minuts. En aquesta situació, Vietto ha estrenat el marcador (25'). El davanter, després de rebre al balcó de l'àrea, ha superat el seu defensor i ha enviat la pilota dins la xarxa rival.

Amb l'1-0, el conjunt local s'ha dedicat a mantenir la possessió. Després del descans, però, la dinàmica del partit ha canviat. El Mönchengladbach ha començat a agafar la iniciativa i a generar perill. Raffael, un dels jugadors més actius dels alemanys, després d'un parell d'ocasions clares de gol, ha empatat (1-1 minut 55).

El matx ha estat molt obert amb el gol dels visitants. Els atacs s'han imposat a les defenses, toves i poc eficaces. El rus Cheryshev ha caçat un rebot dins l'àrea alemanya i ha tornat a avançar al Vila-real. Xhaka, instants després, però, ha posat el definitiu 2-2 de falta directe. El jugador de l'equip alemany ha trencat la pilota, que ha entrat per l'escaire d'Asenjo. (2-2 minut 67).