Europa League
Esports Futbol 07/04/2011

El Vila-real escombra el Twente (5-1) i té peu i mig a les semifinals

Marchena, Borja Valero i Nilmar han anotat els gols de l'equip a la primera meitat, mentre que Rossi i, de nou, Nilmar han marcat a la segona part

Alegria després del primer gol del Vila-real.

Vila-realEl Vila-real CF ha superat el Twente holandès (5-1) en el partit d'anada dels quarts de final de la Europa League i se situa en una bona opció per accedir a les semifinals de la segona competició europea.

Marchena, Borja Valero i Nilmar han anotat els gols de l'equip que entrena Juan Carlos Garrido a la primera meitat, mentre que Rossi i, de nou, Nilmar han marcat a la segona part.

El gol del Twente l'ha marcat Janko i ha arribat en el temps afegit.

Vila-real CF, 5: Diego López; Mario, Gonzalo (Capdevila, min. 71), Musacchio, Catalá (Kiko, min. 82); Marchena, Bruno, Borja Valero (Cani, min. 79), Cazorla; Nilmar i Rossi.

Twente, 1: Mihaylov; Douglas, Wisgerhof, Onyewu, Tiendalli; Rosales, Brama (Landzaat, min. 76), Janssen, Bajrami; Bryan Ruiz (Chadli, min. 60) i De Jong (Janko, min. 31).

Gols: 1-0. Min. 22: Marchena. 2-0. Min. 42: Borja Valero. 3-0. Min. 45: Nilmar. 4-0. Min. 54: Rossi. 5-0. Min. 80: Nilmar. 5-1. Min. 91: Janko.

Àrbitre: Alexei Nikolaev. Groga als locals Cazorla (83') i Nilmar (88'); ai als visitants Rosales (57') i Janko (69').

Estadi: El Madrigal.