LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 05/08/2011

L'Odense danès serà el rival del Vila-real a la prèvia de la Lliga de Campions

El Vila-real haurà de superar l'Odense per accedir a la fase de grups de la Lliga de Campions, després que han quedat emparellats amb els danesos en el sorteig que s'ha fet a Nyon

Toni Padilla
1 min
Els jugadors de l'Odense celebren la classificació contra el Panathinaikos

BarcelonaEls partits d'anada es jugaran la setmana que ve (9 i 10 d'agost), i la tornada, entre els dies 16 i 17 d'agost. Els guanyadors d'aquests duels entraran al sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions del dia 26 a Mònaco, just abans de la Supercopa.

El Vila-real ha tingut força sort, ja que li podien tocar rivals de més pes. A més, la tornada serà a casa. L'Odense ha protagonitzat una de les sorpreses de la fase de classificació de la Lliga de Campions en eliminar els grecs del Panathinaikòs, empatant a casa i conquerint Atenes.

Del sorteig que s'ha fet a Nyon també en destaquen els duels entre l'Arsenal i l'Udinese italià, i el Bayern de Munic, que haurà de superar el Zuric amb la tornada a Suïssa. L'Olympique de Lió francès haurà de superar els russos del Rubin en un altre duel de nivell.

Tal com s'ha fet durant les dues últimes temporades, al sorteig s'han separat els equips que han guanyat la seva lliga dels altres, fet que ha permès veure duels de més nivell a l'anomenada "ruta de la Lliga", com els del Lió o l'Arsenal. La resta de duels són aquests:

Fase prèvia dels campions de Lliga:

Wisla Cracòvia (Polònia) - APOEL (Xipre)

Maccabi Haifa (Israel) - Racing de Genk (Bèlgica)

Dinamo de Zagreb (Croàcia) - Malmö (Suècia)

Copenhaguen (Dinamarca) - Viktoria Plzen (República Txeca)

BATE Borisov (Bielorússia) - Sturm Graz (Àustria)

Fase prèvia de la resta d'equips:

OB Odense (Dinamarca) - Vila-real

Twente (Holanda) - Benfica (Portugal)

Arsenal (Anglaterra) - Udinese (Itàlia)

Bayern de Munic (Alemanya) - Zuric (Suïssa)

Olympique de Lió (França) - Rubin Kazan (Rússia)

stats