Europa League
Esports Futbol 18/09/2014

El Vila-real rescata un punt al camp del Gladbach (1-1)

L'equip de La Plana ha debutat amb empat a l'Europa League. Uche ha fet el gol visitant en una acció en què també s'ha lesionat

Els jugadors del Vila-real feliciten Uche pel gol de l'empat, en una acció en què també s'ha lesionat / INA FASSBENDER / REUTERS

BarcelonaEl Vila-real ha pogut començar amb bon peu el seu camí a l'Europa League. El conjunt de La Plana ha empatat al camp del Borussia Mönchengladbach, un dels rivals més forts del grup A, gràcies a un gol d'Uche a la segona meitat (1-1).

Sota un fort aiguat, el Gladbach ha dut el pes del partit i ha fet mèrits per guanyar, sobretot al primer temps i als darrers instants del partit. Els locals s'han avançat gràcies a un gol de Hermann, que ha culminat un contraatac al minut 21 del primer temps.

Els groguets no han donat el partit per perdut i han forçat l'empat a la segona meitat gràcies a Uche. El davanter, que havia entrat uns minuts abans a la gespa, només ha tocat una pilota i ha servit per superar el porter local (68'). En l'acció, Uche s'ha endut un fort cop a la cama i ha hagut d'abandonar el terreny de joc.

En l'altre partit del grup A, l'Apollon xipriota ha derrotat el Zuric per 3-2.