PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/05/2012

El Vila-real supera l'Sporting (2-3) i té la permanència a només un pas

L'Sporting, per la seva banda, ha lluitat fins al final, però ha perdut tres punts vitals i és virtualment equip de la Segona Divisió de cara a la temporada vinent

Marcos Senna, del Vila-real, celebra el gol que ha marcat contra l'Sporting / ALBERTO MORANTE / EFE

GijónEl Vila-real respira una mica més tranquil després de superar l'Sporting (2-3) i apropar-se a la permanència a Primera Divisió. De fet, si el Saragossa no guanya contra el Llevant, els groguets certificaran la seva continuïtat a Primera. L'Sporting ha lluitat fins al final, però amb la derrota en un partit clau com era el d'aquest dimarts és virtualment equip de Segona Divisió A, ja que necessita guanyar tots els seus partits i que el Rayo Vallecano no sumi cap punt fins a final de Lliga.

Mario ha obert el marcador a favor de l'equip groguet (19') però Lora ha empatat tot just vint minuts després. El Vila-real sabia que necessitava els tres punts si no volia patir més del compte en els últims partits de la temporada i, abans del descans, Marcos Senna, de penal, ha fet l'1-2 (minut 41).

Després del pas pels vestidors, Hernán Pérez ha fer el tercer (minut 55), que ha tranquil·litzat els groguets, però a falta de sis minuts per al final, Gálvez ha retallat distàncies, i ha fet que tothom tornés a pensar en l'empat.

La tensió ha passat de la gespa a les banquetes i el tècnic de l'Sporting, Javier Clemente, ha estat expulsat. A més a més, el públic també ha començat a posar-se nerviós i s'ha posat a llançar coses a la gespa, fet que ha endarrerit encara una mica més el final del partit. César, el porter suplent del Vila-real, s'ha queixat de l'impacte d'algun objecte llançat pel públic, però l'àrbitre l'ha expulsat entenent que s'havia encarat amb el públic.

Al final, després de més de cinc minuts d'afegit, el Vila-real ha aconseguit un important triomf.