VILA-REAL-SPORTING
Esports Futbol 14/03/2011

Empat èpic de l'Sporting contra el Vila-real amb dos jugadors menys

L'Sporting ha aconseguit un empat èpic al Madrigal (1-1), en fer-ho en el temps afegit i quan comptava amb dos jugadors menys després de dues expulsions

Rossi intenta marxar malgrat l'oposició de Sastre i Iván

Vila-realL'Sporting de Gijón ha aconseguit un empat èpic al Madrigal davant el Vila-real (1-1), en fer-ho en el temps afegit i quan comptava amb dos futbolistes menys en el camp per les expulsions de José Ángel i Rafael Sastre.

L'empat ha estat el just premi per a un Sporting que ha estat millor que el Vila-real, que es s'ha trobat un gol gràcies a un regal i que no ha sabet defensar-lo.

L'equip asturià ha aconseguit un empat que li permet seguir lluitant per la salvació, mentre que el Vila-real continua complicant-se la vida en la lluita per la Lliga de Campions.

La primera part ha estat dominada des de l'inici per un Sporting que, ben col locat en defensa i fort en la pressió, ha gaudit de diverses opcions de gol al contraatac.

El Vila-real es mostrava espès amb la pilota als peus i amb molt poca arribada a dalt, el que li obligava a forçar a cada jugada.

Els locals veien com el partit se'ls complicada, ja que per superar el seu rival havien de arriscar més del compte, mentre que Diego López ha hagut de treballar amb cura per aturar algunes de les arribades de l'Sporting.

Pels locals sol Cani, fent la guerra pel seu compte, aconseguia crear algun perill en atac, però un regal de Cuellar, que no ha atrapat una pilota fàcil a la sortida d'un córner, l'ha aprofitat Rossi per signar el 1-0.

Els segons quaranta-cinc minuts han començat igual que els primers i des del primer minut només un equip ha buscat la porteria, l'Sporting de Gijón, però sense perill.

A la meitat del segon temps, el porter de l'equip asturià, Cuéllar, s'ha lesionat i José Ángel ha estat expulsat. Semblava que, amb un jugador menys, l'equip asturià baixaria els braços, però noha estat així i l'Sporting ha seguit buscant la porteria de Diego López.

Amb dos jugadors menys al camp després d'una altra expulsió, la de Sastre, l'Sporting s'ha trobat amb un rigorós penal a favor amb el qual s'ha igualat el partit.