eurocopa
Esports Futbol 06/06/2012

Villa: "Tant de bo Jordi Alba vingui al Barça, és un jugador espectacular"

David Villa ha elogiat el lateral esquerre del València i futurible del Barça, Jordi Alba, i ha felicitat Messi per la seva paternitat. Arbeloa, per la seva part, ha sortit al pas de les declaracions de Xavi: "Si hi ha diferències, estem aquí per discutir-les"

Ara
2 min
Villa, en un acte promocional

BarcelonaEl davanter asturià del FC Barcelona David Villa ha comparegut aquest dimecres davant els mitjans i s'ha desfet en elogis cap a Jordi Alba, excompany seu al València i internacional per a Espanya. Sobre el lateral de l'Hospitalet, Villa ha dit que "tant de bo vingui al Barça, no només perquè és amic meu sinó perquè és un jugador espectacular. Qualsevol club el voldria". L'asturià ha destacat la gran adaptació d'Alba al lateral després d'haver jugat sempre d'extrem, i n'ha subratllat les grans condicions físiques.

En un acte promocional, Villa també ha aprofitat per confirmar la paternitat de Leo Messi: "He felicitat el Leo. Està molt il·lusionat. Si vol consells, aquí estem, tot i que més val que li passi el telèfon de la meva dona". Preguntat sobre l'Eurocopa, el Guaje ha explicat que no ha anat amb la selecció perquè "no puc arriscar-me a una lesió major i que ho pagui el club al qual pertanyo". Villa ha aclarit que, tot i sentir-se "honrat" per la invitació de la RFEF, hauria sigut "il·lògic" unir-se a la concentració de la selecció espanyola a Polònia: "Allà es dediquen a altres coses. Hi ha 23 futbolistes que tenen un objectiu molt concret, i jo no puc deixar de banda la meva recuperació ni els meus entrenaments". L'asturià ha sigut clar a l'hora de valorar les possibilitats del combinat espanyol: "Espanya s'ha guanyat per mèrits propis ser l'autèntica favorita. La competició posarà els més forts al seu lloc".

Mentrestant, a Polònia, el defensa del Reial Madrid Álvaro Arbeloa ha sortit al pas de les declaracions de Xavi Hernández en què acusava el club madridista de no haver felicitat el Barça de la mateixa manera que ells ho havien fet: "La relació entre tots és bona, sabem diferenciar quan estem amb els clubs i quan amb la selecció. El nostre objectiu és arribar a la final i guanyar l'Eurocopa. Si hi ha diferències, aquí estem per discutir-les", ha declarat.

stats